Hirdetés
 

SAP Business Objects iparági megoldások – Telekommunikáció szektor

PDF
Nyomtatás

sapboip01.jpgAz SAP Business Objects iparági megoldásai az előre látható elemzésekkel jelentős előnyökhöz segítik a vállalatokat, ezáltal versenyképesebbek.

Kulcs tényezők a Telekommunikációs iparágban


A telekommunikációs szolgáltatások megjelenése és elterjedése, a növekvő vevői komplexitás valamint az elvárás, hogy bárhol, bármikor kapcsolódni tudjanak a rendszerhez a felhasználók, a szolgáltatókat arra ösztönzi, hogy az új kihívásokat észrevegyék.

Ezen kívül az előrelátó cégek megragadják a lehetőséget, hogy új partnerkapcsolatokat létesítsenek, kiterjesszék disztribúciós csatornáikat, valamint az új üzleti modelleket elsőként alkalmazzák.

sapboip02.jpg

Havi értékesítési elemzés


Annak érdekében, hogy felkészüljenek a jövőbeni telekommunikációs trendek alkalmazására, miközben optimalizálják az üzleti teljesítményüket a jelenlegi kihívásokkal teli gazdasági környezetben, kritikusan fontos tényező a kezdeményezés, hogy minél hatékonyabban lássa a szolgáltató a vevő üzleti igényeit.

Az SAP Business Objects a telekommunikációs iparágban nyújt támogatást, olyan kulcs témákban, mint az ügyfélmegtartás vagy árbevétel növekedés.

A megoldás segítségével korszerűsíteni és optimalizálni lehet a munkaerőt és a működést, valamint a vállalat magasabb árbevételt képes elérni különböző csatornákon.
Az eszköz innovatív szolgáltatások fejlesztését segíti elő, támogatást nyújt ahhoz, hogy meghatározza a vállalat a kulcsvevőket és piacokat. Az SAP Business Objects lehetővé teszi, hogy hatékony rálátást nyerjünk a teljes vállalat üzleti teljesítményére vonatkozóan és ennek megfelelően tegyék meg a szükséges lépéseket, a versenyképesség magasabb szintjének elérése érdekében.

Ferencz Gergő - A szerző értékesítési menedzser, BusinessObjects területen. 2006 óta foglalkozik a BusinessObjects Üzleti Intelligencia rendszerrel. Az üzletfejlesztés mellett szakterületei: BusinessObjects oktatás, tanácsadás.

További cikkek a szerzőtől


Nincs hozzászólása.
A téma megvitatása a fórumon. (0 hozzászólás)