Hirdetés
 

Business Objects Crystal Reports Server & SAP Business One

PDF
Nyomtatás

bocrs01.jpgAz SAP Business One alkalmazást az SAP-hoz tartozó Business Objects Crystal Reports Serverrel összekapcsolva hatékony jelentés-készítési funkcionalitás és információ-hozzáférés áll a kisvállalatok rendelkezésére is. E csomagok segítségével a kisvállalatok naprakész információkhoz juthatnak, amelyek segítik a jobb és megalapozottabb döntéshozatalt.

ÜGYFÉL-IGÉNYEK

A kisvállalatok egyedi igényekkel rendelkeznek a jelentéskészítés és az információ-hozzáférés területén. Ennek egyik oka, hogy csupán rendkívül korlátozott informatikai erőforrások állnak rendelkezésükre. Annak érdekében, hogy ne lépjék túl az ITköltségvetési korlátaikat, a kisvállalatoknak meg kell könnyíteniük, hogy alkalmazottaik új riportokat hozzanak létre, vagy módosítsák a már meglévőket. Fontos továbbá az is, hogy hozzáférhetőek legyenek a táblázatokban és e-mail rendszerekben tárolt információk. Avilágon számos cég továbbra is Microsoft Excel táblázatokat használ az üzleti tevékenység elemzésére és Microsoft Word-öt az üzleti dokumentumok elkészítésére.

bocrs02.jpg

Az SAP Business One alkalmazás és az SAP-hoz tartozó Business Objects Crystal Reports Server teljes mértékben megfelel a kisvállalatok igényeinek. Az ennek eredményeként létrejövő funkcionalitás nem csupán az alapszintű jelentés-készítést támogatja, hanem azt is, hogy egyedi képet alkosson az üzleti teljesítményről és szofisztikált formázás segítségével be is mutassa azokat.

LEGFONTOSABB KÉPESSÉGEK

Átfogó jelentés-készítés

Az SAP Business One és a Crystal Reports Server révén a vállalatok létrehozhatnak, kezelhetnek és megoszthatnak riportokat akár a weben keresztül, akár más alkalmazásokba, például portálokba beágyazva. Amegoldások átfogó jelentés-készítési funkciókat nyújtanak az SAP Business One által támogatott üzleti folyamatok számára, beleértve az értékesítést, a beszerzést, a termelést, a könyvelést és a cégvezetést.

Az SAP Business One és a Crystal Reports Server olyan online megtekintő felülettel rendelkezik, amelynek segítségével a mobil kollégák akkor is hozzáférhetnek riportjaikhoz, amikor nem kapcsolódnak a hálózathoz, például ügyfél-megbeszéléseken, vagy üzleti utakon. Így mindig kapcsolatban maradhatnak a céggel, akárhol is vannak.

Riportok létrehozása és módosítása

Az SAP Business One-t a Crystal Reports Serverrel közösen alkalmazva a kisvállalatok a jelentéskészítési folyamat minden lépésében támogatáshoz juthatnak - az adatokhoz való hozzáféréstől a riportok tervezésén át a riportok portálokba és alkalmazásokba történő integrálásáig. Amegoldások segítségével könnyedén hozhat létre új riportokat, vagy igényre szabhatja a meglévőket, minimális ITsegítséggel.

bocrs03.jpg

Információ-hozzáférés

Az SAP Business One és a Crystal Reports Server segítségével az Ön által megkívánt módon férhet hozzá a kritikus üzleti információkhoz, az Ön által elvárt időben, akár az ismerős Microsoft Office alkalmazásokból vagy a Microsoft Office SharePoint Server-ről is. ACrystal Reports Server rugalmas és korlátoktól mentes ellenőrzést biztosít az adatbázis-összeköttetés vonatkozásában. Segítségével közvetlenül férhet hozzá relációs, XML, OLAP és memórián belüli adatokhoz, valamint adatbázisokhoz, vállalati alkalmazásokhoz, fájlokhoz, adminisztrátori napló fájlokhoz és program-elemekhez.

Az SAP Business One és a Crystal Reports Server segítségével igények alapján vagy előre tervezett időben is készíthet riportokat e-mailen, nyomtatásban, vagy egy, a szerveren lévő megosztott könyvtárba lementve.

Összefoglalás

Az SAP Business One és a Crystal Reports Server segítségével több adatforrásból is hozzáférhet az információkhoz. Támogatásukkal képes lesz arra, hogy naprakész információkat kaphasson szoftveréből, amelyek segítségével a megfelelő döntéseket hozhatja meg. Aszervezeten belüli érzékeny információkhoz pedig csak azok férnek hozzá, akik arra jogosultak.

Ferencz Gergő - A szerző értékesítési menedzser, BusinessObjects területen. 2006 óta foglalkozik a BusinessObjects Üzleti Intelligencia rendszerrel. Az üzletfejlesztés mellett szakterületei: BusinessObjects oktatás, tanácsadás.

További cikkek a szerzőtől


Nincs hozzászólása.
A téma megvitatása a fórumon. (0 hozzászólás)