Hirdetés
 

SAP BusinessObjects portfólió II.

PDF
Nyomtatás

bobj.jpgAz előző cikkemben is az elérhető SAP BusinessObjects csomagokról írtam, amelyben kifejtettem, hogy milyen méretű/jellegű vállalatoknak segít a SAP BO Üzleti Intelligencia eszköze. Ezt a témát folytatom, melyebn leírom, hogy milyen termékek közül válogathatnak Magyarországon a kedves felhasználók.

Tekintsük át az SAP BusinessObjects portfólióban szereplő termékeket.

Egyes termékek rövid bemutatása után találtok egy linket, ahol részletesen elolvashatjátok az azokkal kapcsolatos, korábban már általam részletesen ismertetett tulajdonságokat.

SAP BUSINESSOBJECTS XCELSIUS ENTERPRISE

Az adat-vizualizáció olyan egyszerű, mégis hatékony lehetőséget biztosít, melynek segítségével a döntéshozók gyorsan megérthetik az adatokat és dolgozhatnak azokkal, így javíthatják az üzleti teljesítményt. 

bobjport01.jpg

http://www.tudasmorzsak.hu/uzletiintelligencia-cikkek/46-uezleti-intelligencia/153-unod-az-excel-ben-felhalmozott-adatok-boengeszeset-akkor-xcelsius-a-megoldas

SAP BUSINESSOBJECTS WEB INTELLIGENCE

Az SAP BusinessObjects Web Intelligence szoftver egy web alapú, ad-hoc lekérdezési, jelentés-készítési és elemzési eszköz. Az intuitív interfésszel rendelkező, magas skálázhatósági fokú, megbízható üzleti intelligencia platformon futó szoftver segítségével az információ végrehajtható betekintésre váltható és rövidebb idő alatt jobb döntések hozhatók.

bobjport01.jpg

http://www.tudasmorzsak.hu/uzletiintelligencia-cikkek/46-uezleti-intelligencia/139-businessobjects-web-intelligence-riportalas-felsfokon

SAP BUSINESSOBJECTS DASHBOARD BUILDER

Az SAP BusinessObjects Dashboard Builder szoftver segítségével bármely üzleti felhasználó számára tervezhet interaktív dashboard keretet. A felhasználók rugalmasan testre szabhatják a keretet és dashboardokat, riportokat, egyéb tartalmakat hozhatnak létre, amelyek megfelelnek saját munkamódszereiknek. Az egyszerűsített vizuális megjelenítéshez való könnyű hozzáférés révén a felhasználók számára rendelkezésre állnak a szükséges információk és ezért a nagyobb értéket teremtő tevékenységekre koncentrálhatnak.

bobjport01.jpg

http://www.tudasmorzsak.hu/uzletiintelligencia-cikkek/46-uezleti-intelligencia/179-uennepi-dashboard-ok-enterprise-performance-management

CRYSTAL REPORTS

Készítsen riportokat bármi¬lyen tetszőleges formában és használja ki az üzleti folyamatokkal való gyorsabb és könnyebb integrációt, egyéni programozás nélkül.
A dinamikus grafikonok, ábrák, és videók segítsé¬gével riportjainak lenyűgöző vizualitást kölcsönözhet, így vonzó, interaktív és információ-gazdag prezen¬tációkat hozhat létre.

bobjport01.jpg

http://www.tudasmorzsak.hu/uzletiintelligencia-cikkek/46-uezleti-intelligencia/147-bizonyitottan-vilagszinvonalu-riporting-megoldas-crystal-reports-2008

SAP BUSINESSOBJECTS LIVE OFFICE

Az SAP BusinessObjects Live Office segít abban, hogy megbízható, frissíthető vállalati adatokat
ágyazhasson be Microsoft Office dokumentumokba, táblázatokba, prezentációk¬ba és e-mail üzenetekbe.
Az SAP BusinessObjects Enterprise már bizonyított infrastruktúrája segítségév¬el bármely létrejövő Micro¬soft Office dokumentumot megoszthat másokkal az együttes döntéshozatal érdekében.

SAP BUSINESSOBJECTS VOYAGER

Az SAP BusinessObjects Voyager segítségével az elemzők gyorsan és ha¬tékonyan kaphatnak választ az üzleti kérdésekre, miköz¬ben nagy vagy kicsi, többdi¬menziós adat-csomagokat nézhetnek meg.
Nem csupán az SAP és más szállítók OLAP adatbázisainak széles skálájához biztosít hozzáférést, hanem lehetővé teszi az elemzők számára, hogy a különböző rendszerekből származó információkat egyetlen munkatérben kombinálják.

Amint azt láthatjátok, az utóbbi két termékről még nem írtam külön cikke(ke)t, így linket sem tudok hozzájuk kapcsolni. Ezzel viszont meg is van a következő két téma, amiről szó lesz a jövőben.

Ferencz Gergő - A szerző értékesítési menedzser, BusinessObjects területen. 2006 óta foglalkozik a BusinessObjects Üzleti Intelligencia rendszerrel. Az üzletfejlesztés mellett szakterületei: BusinessObjects oktatás, tanácsadás.

További cikkek a szerzőtől


Nincs hozzászólása.
A téma megvitatása a fórumon. (0 hozzászólás)