Hirdetés


Linkajánló: sap.linkpark.hu

PDF
Nyomtatás

saplinkpark.jpgSzámtalan SAP-val foglalkozó hazai és külföldi weboldal, fórum, blog, stb. létezik, azonban nem könnyű megtalálni azokat a helyeket, amelyek valóban színvonalas és hasznos információkat tartalmaznak. Ehhez nyújt segítsgét a sap.linkpark.hu, ami Sós János gondos válogatását dícséri.
Akármilyen témakörben illetve jellegű weboldalt keresünk, itt biztosan megtaláljuk. Külön linkgyűjtemény van például az ABAP programozáshoz, vagy a hazai tanácsadó cégekről, de ugyanígy találunk itt álláskeresést segítő hivatkozásokat is. Egyszóval szinte bármit, ami SAP-val kapcsolatos. Külön öröm számunkra, hogy a tudasmorzsak.hu is szerepel a linkek között, a hazai SAP portálok címszó alatt.
Aki a témával foglalkózó weboldalt keres, jó kiindulópont lehet ez a linkgyűjtemény.
Kapcsolódó linkek: http://sap.linkpark.hu

A SAP Labs Hungary ABAP fejlesztőjeként tevékenykedik, 2010-ig az SCM / MIP területen hegesztette az SPP nevű alkatrészkezelő alkalmazást. 2011-től a DP (Demand Planning) területbe is belekóstolt egy custom development fejlesztés keretében. Ezek mellett SAP In-Memory (HANA) területekkel is megismerkedett, egy prototípus alkalmazás illetve fejleszés alatt lévő termék kapcsán.
Szabadidejét kedvesével és fotózással tölti, szeret utazni, világot látni, új dolgokat megismerni.

További cikkek a szerzőtől