Hirdetés


Tudásmorzsák Workshop! – SAP Supplier Relationship Management

tmws001.jpgSzeretnél találkozni az SRM terület szakembereivel?
Szívesen megvitatnád ötleteidet vagy javaslataidat egy kerekasztal-beszélgetésen?
Szakmai kérdéseid vannak?
Akkor a következő workshopot neked ajánljuk! Szakmai közösségünk az SAP Supplier Relationship Management témakörben kerekasztal beszélgetést szervez, ahol a témában jártas vagy elmélyülni szándékozó olvasókat várjuk.

Célja

Az adott témakörben jártas szakemberek, vagy oda tartozni kívánók tudásmegosztása, jövőbeli együttműködésük elősegítése, és szakmai kérdések megvitatása.

Téma

A témához kapcsolódó alkategóriák a következők:

  • Supplier Management
  • Catalog Management
  • Material Management
  • Contract Management
  • E-Auctions

Meghívott moderátorunk Ádám László, az SAP Hungary beszerzési igazgatója.

Időpont és helyszín

2010 Március 16. (kedd) 18:00 - 20:00-ig. Budapest, 1124 Csörsz u. 41. SAP Oktatási központ.

Feltételek

Az adott workshopra jelentkezők maximális létszáma 7 fő, így a moderátorral együtt 8 ember lesz jelen a találkozón. Minden egyes jelentkezőnek két kérdést kell megfogalmaznia a beszélgetés vezérfonalának a meghatározása érdekében . Ezeket a jelentkezéskor kell kitölteni. A kérdések terjedelme és komplexitása teljesen független, csak az a kikötés, hogy a fent említett témakörökhöz és alkategóriákhoz kapcsolható legyen.
A workshopon való részvétel ingyenes! Megjelenés utcai öltözetben! Igény szerint bárki hozhat magával notebook-ot. Internet kapcsolat nem biztosított.

A rendezvényre csak a regisztrált Tudásmorzsa felhasználók tudnak jelentkezni, ahol az első 7 érdeklődőt a rendszer automatikusan elfogadja, az összes későbbit elutasítja.

A rendezvénynek nincs várólistája!

A rendezvényre bejelentkezés után, a jobb felső sarokban lévő Workshop blokkban található hivatkozással lehet, vagy a http://tudasmorzsak.hu/workshopok címen.

Várunk mindenkit szeretettel:
SAP Tudásmorzsák Csapat