Hirdetés


SAP Tudásmorzsák sörözés!

sor.jpg

Eljött az első alkalom, hogy egy kötetlen találkozó keretében a fiatal SAP érdeklődőktől kezdve, az öreg motoros szakemberekig közösen sörözhessünk a SAP Tudásmorzsák szervezésében! Itt lehetőséged nyílik megismerni sorstársakat, konkurenciát, partnereket, értékesítőket, programozókat, tanácsadókat, a leendő főnöködet vagy az ex-kollegákat!

 

 A SAP Tudásmorzsák, mint a magyar SAP felhasználók közössége, nem csak egy portál, ahol új cikkek, wiki- vagy fórumbejegyzések találhatók, hanem olyan emberek közössége, akiket legalább egy dolog biztos, hogy összekapcsol, ami nem más mint az SAP szoftver használata.

A hatékonyabb információcsere és közös együttműködés érdekében a szerkesztőcsapat elhatározta, hogy egy nyílt kötetlen sörözésre invitál meg minden egyes közösségi tagot. Mivel a fő hangsúly a személyes ismerkedésen nyugszik, ezért egy játékos szakmai vetélkedőt szervezünk, amely lehetőséget nyit az emberek közötti interakcióra. Ez helyet biztosít a kérdések, válaszok, problémamegoldások, ötletek vagy akár diplomamunkák kérdésköreinek a felvetésére.


Részletek

Időpont: 2009 augusztus 26. szerda 18:00

Helyszín: Városligeti Sörsátor http://www.sorsator.hu/

Térkép:  Google Maps

Megközelíthetõség:
M1 földalattival Széchenyi gyógyfürdõ 
74-es trolibusz Hermina u. Kós Károly s.
75-ös, 79-es trolibusz Hősök tere

Megjelenés: Utcai viselet, szigorúan sörözéshez!  

További információk: info{}tudasmorzsak.hu

Várunk mindenkit szeretettel!
Tudásmorzsák Csapat

 

Bartha Levente - A szerző az SAP Hungary Kft.-nél mint CRM tanácsadó több éve foglalkozik SAP-val, főbb szakterületei Enterprise Portal, CRM Sales, E-selling, PCUI, CRM2007 UI.
Manapság többnyire külföldi projekteken dolgozik, illetve itthon SAP közösséget szervez.

További cikkek a szerzőtől