Hirdetés


Mobilról is irányítható a kkv csodafegyver

sapbomobil0.jpgIphone-ról, Ipad-ról is elérhető a SAP Business One

Mobilmegoldást készített az SAP a kisméretű cégek számára kínált vállalatirányítási rendszeréhez, az SAP Business One-hoz.
Az Apple Itunes-ról letölthető, iPhone-ra és iPad-ra egyaránt optimalizált alkalmazás azon funkciókat összegzi, melyeket az üzleti vezetők leggyakrabban használnak. Igy távolról is elérhetőek, kezelhetőek a vállalatirányítási rendszer pl. jóváhagyási, engedélyezési, készlet-és árlista, üzleti partneradatok, valamint egyes üzleti intelligencia funkcionalitásai. A 25 nyelven, köztük magyarul is tudó alkalmazás ingyenes a legfrissebb, 8.8-as verziószámú SAP Business One rendszer felhasználói számára.

sapbomobil1.jpg

„Magyarországon jelenleg közel 500 aktív SAP Business One felhasználó licence tulajdonos cég van, úgy számítjuk, 2011 végére ezen ügyfelek 15-20%-a fogja használni a mobilmegoldást, annak érdekében, hogy távolból is elérje a rendszert. Az alkalmazás testreszabható, melyet partnerhálózatunk végez." - mondta Balázs Csaba, a hazai leányvállalat szakértője, aki szerint főként az olyan kisebb méretű cégek vezetői használják majd előszeretettel itthon is ezt a megoldást, akik aktívan vesznek részt az üzleti mindennapokban.