Hirdetés


A régió éltanulója lett egy magyar értékesítési partner

flpal0071.jpgAz itelligence Hungary Kft., a magyar SAP egyik partnervállalata érte el a első helyezést a közép-európai régióban az anyacég újonnan debütált nemzetközi partnerversenyén.

Az ún. Best Performance Challenge versenyen az SAP Business All-in-One, ill. üzleti intelligencia szegmens értékesítési partnerei vehettek részt a hazánkat is tömörítő EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) térségből. A program célja az volt, hogy a középméretű cégek számára vállalatirányítási, döntéstámogatási rendszereket értékesítő partnerek a legújabb marketing, és termék tudást megismerjék, felhasználják mindennapi munkájuk során. Ennek során nemzetközileg elismert szakemberektől tanulhattak, majd a képzés végén egy-egy üzleti szituációban (pl. hideghívás, igazgatótanács szintű prezentáció, ajánlatadás) demonstrálták az elsajátított tudást a szintén nemzetközi zsűri előtt. A verseny során továbbá a résztvevők feladata volt online közösségek életre hívása, működtetése. Emellett az üzleti lehetőségek kialakítása céljából a közösségi média terében kellett végrehajtaniuk különböző tevékenységeket, melyek szinte ismeretlenek voltak a hazai csapatok számára. A programban a huszonkét magyar középvállalati, és nyolc üzleti intelligencia partnertől 2-2 fő indulhatott.

A 9 hónapos verseny végére mindössze 6 csapat jutott el a 10 országot jelentő közép-európai térségből, melynek első helyezettje a magyar itelligence lett (EMEA szinten a tizenkettedik). Egy román partner, a CSB a második, míg a magyar Hostlogic a harmadik lett a régiós eredményhirdetésen.

ertekesitesi_partner.jpg

Turner Gábor, az itellligence Hungary Kft. ügyvezetője a díjátadáson elmondta:Az SAP rendszeres képzésein folyamatosan részt veszünk. Azt gondoljuk, hogy ügyfeleink, -melynek döntő többségét az ipar, ellátási lánc adja- részére folyamatosan emelkedő minőséget kell biztosítanunk. E speciális verseny arról szólt, melyik SAP partner tudja a legtöbb tudást úgy magához venni, hogy azt alkalmazni is képes a lehető legrövidebb időn belül. Óriási mennyiségű tudást kaptunk, melyet meglévő, és új ügyfeleinknek is szeretnénk továbbadni, valamint természetesen a cégünkön belül terjeszteni, állandósítani.

Nógrádi Zsolt, a közép-európai partnertevékenységért felelős SAP menedzser kiemelte: A partnerek folyamatos képzése elsőrangú prioritása a szoftvercégnek, hiszen kis-és középvállalati ügyfeleink velük vannak kapcsolatban. A nagy sikerre való tekintettel a versenyt az SAP partnerek számára a jövő évben is megrendezzük."