Hirdetés


Az SAP összekapcsolja a Kis- és középvállalati partnereket a LinkedIn-nel, a toborzás támogatásának érdekében

LinkedIn.jpgA LinkedIn és az SAP együttműködnek annak érdekében, hogy partnereiknek Web 2.0-s toborzási lehetőségeket biztosítsanak.

Az SAP és a LinkedIn, a világ legnagyobb szakmai hálózata bejelentettek egy marketing megállapodást, mely az SAP partnereinek toborzási folyamatait fogja támogatni a KKV szektorban. A több mint 140.000 SAP tanácsadóval rendelkező LinkedInnel való együttműködés fejlett toborzási módszereket fog nyújtani az SAP channel partnereinek a megfelelő jelölt kiválasztásához. Ez az első bejelentés az együttműködésről a széleskörű stratégiai kapcsolat 2008 októberi bejelentése óta, amikor az SAP Ventures, az SAP AG egyik divíziója részesedést szerzett a LinkedIn Corporation-ben.
A partnerek rendelkezésére áll egy speciális ajánlat, a LinkedIn® RecruiterTM Basic Starter Package, mely kifejezetten a maximum. 1000 főt foglalkoztató SAP partnerek számára készült. A csomagban megtalálható a LinkedIn® RecruiterTM, egy online toborzóeszköz, mely különböző kritériumok alapján keresi a legjobb pályázókat a LinkedIn hálózatában, akikkel ezután könnyen fel lehet venni a kapcsolatot, illetve nyomon lehet követni őket.
Emellett a csomag tartalmazza a LinkedIn® Jobs NetworkTM -öt, egy online álláshirdetés kezelő eszközt, mellyel a LinkedIn közösségi hálózatába juttathatnak el nyitott pozíciókat a SAP partnerek. Ez az ajánlat már az összes SAP partner számára elérhető.

Büszkék vagyunk az együttműködésre, mondta el Brian Frank, a LinkedIn Sales Operations and Alliances igazgatója.
Az SAP az első szoftvercég, akivel együttműködünk egy ilyen ajánlat szolgáltatásában. Több mint 1000 vezető vállalat használja már a LinkedIn toborzási megoldásait. Az SAP-val való együttműködésben tagjainknak érdekes pozíciókat, karrierlehetőségeket tudunk kínálni az SAP KKV szektorában. Azok a partnerek, akik igénybe veszik a LinkedIn® RecruiterTM Basic Starter Package szolgáltatásait, nehezen elérhető szakembereket tudnak eredményesen megszólítani és csökkenteni tudják a szakemberkeresésbe bevont külső cégekre költött pénzt és a keresésre fordított időt.
Ezenkívül jobban ki tudják használni a LinkedIn hálózatát, hogy leendő munkatársakat keressenek különböző régiókban; több szakembert is el tudnak érni, nem csak az aktív álláskeresőket; nagyon jól testreszabható keresési eredményeket kapnak az SAP-s szakemberek keresése során; keresési eredményeket kaphatnak a több mint 45 millió szakemberről a teljes LinkedIn hálózatban; és rendelkezésükre áll a direkt kapcsolatfelvétel lehetősége.

Mindig próbálunk új, érdekes és előremutató megoldásokkal előállni, melyek segítik partnereink üzletmenetét, mondta el Pat Hume, az SAP egyik vezérigazgató helyettese.
A LinkedInnel való együttműködés megkönnyíti partnereink toborzási tevékenységeit és alternatív utakat kínál a jelenleg használt módszerek mellé. A LinkedIn robosztus szolgáltatását, a LinkedIn Recruiter package-et az SAP-val való együttműködés értelmében kedvezőbb áron vehetik igénybe az SAP partnerek. A LinkedIn-nel való megállapodás része az SAP azon kezdeményezéseinek, melyekkel eszközöket és megoldásokat kíván nyújtani partnereinek a toborzásba fektetett erőfeszítések hatékonyabbá tételéhez.

A szerző SAP tanácsadóként több éve segíti hazai és nemzetközi termelő és szolgáltató vállalatok tevékenységét, főbb szakterületei a PP, PM és QM modulok. Szabadidejében az SAPjobs.hu ügyes-bajos dolgaival foglalkozik.

További cikkek a szerzőtől