Hirdetés


A Metropolitan Police Service az SAP rendszerét választotta a szervezet ERP-megoldásául

A világhírű rendőri szervezet a szállítók értékelése után az SAP szoftverét választotta. Az SAP AG (NYSE: SAP) bejelentette, hogy a Metropolitan Police Service (MPS) az SAP rendszerét választotta a testület vállalati erőforrástervezési megoldásául. A Metropolitan Police Service a több, mint 7, 2 millió fős (Nagy) London felügyeletét ellátó három rendőri szolgálat közül a legnagyobb létszámú. A szervezet több mint 31 ezer hivatalnokot, 14 ezer rendőrt, és rendőri közösségi támogatót foglalkoztat. Az MPS célja – a legtöbb közszolgálati szervezethez hasonlóan – nagyobb hatékonyság elérése, a meglévő erőforrások alapján. Az SAP és az MPS együttműködése nem újkeletű: a testület pénzügyi rendszereinek támogatásához eddig is a német szoftverszállító megoldását használta. Azzal, hogy a legfontosabb folyamatokat az SAP vezető ERP-alkalmazásával, az SAP® ERP-vel teszi zökkenőmentesebbé, az MPS stabil központi rendszerhez jut és fokozatosan megszüntetheti a régebbi alkalmazások használatát.

"Az MPS mindig is különleges helyet foglalt el a rendfenntartás történetében. Gyakorlata követendő példa a világ rendfenntartó szervezetei számára" – mondta Rod Massey, az SAP Public Sector and Security részlegének alelnöke. – "Megtiszteltetés számunkra, hogy támogathatjuk az MPS-t ebben a kezdeményezésben."

A bejelentés Berlinben hangzott el, a május 19. és 21. között tartott SAPPHIRE® 2008 rendezvényen, az SAP nemzetközi ügyfélkonferenciáján.