Hirdetés


Új funkcionalitás az SAP® Business All-in-One megoldáshoz

Az SAP Business All-in-One az SAP® CRM 2007-ben található újítások használatával lehetőséget teremt a közepes méretű vállalatok számára az ügyfélkapcsolatok hatékony felügyeletére az összes csatornán és üzleti területen. Az SAP AG (NYSE: SAP) új, a közepes vállalatok igényeihez igazodó, az ügyfélkapcsolatok aspektusait hatékonyabban kezelő CRM-funkcionalitást jelentett be az SAP® Business All-in-One megoldáshoz. Az SAP® Customer Relationship Management (CRM) 2007 alkalmazás legújabb innovációira építve az SAP Business All-in-One CRM-funkciói jelentősen javítani fogják az SAP közepes méretű ügyfeleinek lehetőségét arra, hogy kövessék az új vásárlói stratégiákat és előre beállított "legjobb gyakorlatok" használatával kezeljék a teljes üzleti folyamatokat. A CRM funkcionalitást úgy alakították ki, hogy megfizethető áron oldja meg a valós problémákat és alacsonyan tartsa a teljes élettartamra vetített összköltséget (TCO). Mindezen újítások révén az SAP Business All-in-One képes a legfontosabb CRM-szolgáltatások biztosítására a marketing, az értékesítés és a szolgáltatás területein, továbbá képes elemezni is e területek eredményeit. A CRM-folyamatok használatával a közepes méretű cégek több potenciális ügyfelet szerezhetnek, több üzletet köthetnek meg, valamint jobb szolgáltatásokat és támogatást nyújthatnak több interakciós csatornán keresztül, az összes vásárlói tevékenységet láthatóvá téve és értelmezve. Az SAP Business All-in-One új CRM-funkciói az SAP NetWeaver® technológiai platformra épülnek. A platform rugalmassága lehetővé teszi a tevékenység bővítését a növekedés érdekében, valamint a változó vásárlói igényekre való gyors reagálást.

Az SAP Business All-in-One CRM-funkciói többcsatornásak és tartalmazzák a marketing, értékesítési és szolgáltatási terület legjobb követendő eljárásait, valamint beépített elemzéseket is nyújtanak a döntéshozatal segítéséhez. Integrált, teljes körű folyamatai között megtalálható a lehetőségkezelés, az interaktív központi telefonos értékesítés és szolgáltatás, a szervizmegrendelések kezelése, a panaszok és visszáruk kezelése, a szolgáltatási kérések kezelése a CRM valós idejű jelentéskészítésének és üzletiintelligencia-elemzéseinek támogatása.

A különféle ágazatok több mint 11700 közepes vállalata telepítette eddig az SAP Business All-in-One megoldást. Az SAP Business All-in-One CRM-funkciói a hivatalos SAP Business All-in-One viszonteladóinál lesznek elérhetők a világ több országában, 2008 őszétől.

Az SAP Business All-in-One új CRM-funkcióiról további információ: www.sap.com/solutions/sme/businessallinone