Hirdetés

Fórum
Helló, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezz be vagy regisztrálj.    Elfelejtetted a jelszavadat?
Vá: CRM kérdések (1 fő olvassa) (1) Vendég
A végére Hozzászólás a témához
TÉMA: Vá: CRM kérdések

#15
Nagy Zoltán (Felhasználó)
Friss morzsa
Hozzászólások: 3
A felhasználó távol van Kattints ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
CRM kérdések 10 éve, 8 hónapja  
Felbuzdulva a másik témában javasolt dolgon, feltennék néhány kérdést a SAP CRM rendszerével kapcsolatban. Cégünk (nevet inkább nem mondok) foglalkozik a gondolattal, hogy a vevői ügyfélkezelést a SAP megoldásával oldaná meg, mivel jelenleg is egy R/3 rendszeren van az üzletmenet jó része. Az első kérdésem az volna, hogy mennyire szabható testre a CRM rendszer a magyarországi viszonyokat tekintve, vannak-e már működő rendszerek Magyarországon és ha igen, milyen tapasztalatok vannak?

Üdv,
Zoli
 
 
#32
Bartha Levente (Moderátor)
Moderátor
Hozzászólások: 20
A felhasználó távol van Kattints ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Vá: CRM kérdések 10 éve, 8 hónapja  
Szia Zoltán,

Ha ismered a céged mostani R/3-as rendszerét, akkor biztosan tudod, hogy CRM hiányában ott lehet megoldani az ezt szolgáló funkciókat. Az SD (Sales and Distribution) modul tulajdonképpen a CRM elődje, melyből a kibővítések után egy külön terméket készített az SAP AG.

Testreszabhatóság: A kérdés elég általános, mert az SAP termékek szinte az utólsó "csavarig" beállíthatóak. Nem mindegy, hogy milyen CRM verzióról beszélünk?
Ha egy régebbi CRM 4.0, 5.0-ról portállal vagy egy vadonat új CRM 2007s-ról, mely már az új UI-t alkalmazza. Ha egy kicsit specifikálod a kérdésed, akkor lehet, hogy én is mélyebb részleteket tudok mondani.

Magyarországi CRM rendszerek: Léteznek magyaroszágon CRM installációk (nevek nélkül), amik főleg a fent említett 4.0-át és 5.0-át használják.

Üdv:
Levente
 
 
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoard